false
Інтернет-Магазин
ПН-ПТ: 9:00-17:00
Наші бутіки (050) 073-17-12 Cервісний центр

Що Таке New Life Expert?

ЩО ТАКЕ NEW LIFE EXPERT?

New Life Expert – це лінійка власного виробництва компанії New Life.

За роки свого існування (а саме, з 2000 року) New Life розробляє одяг для малюків та майбутніх мам, постільну білизну та аксесуари у сегменті преміум класу. Саме досвід допомагає нам створювати справді актуальну продукцію.

 

ЧИМ ЗАЙМАЄТЬСЯ NEW LIFE EXPERT?

New Life Expert – це колаборація New Life з іноземними партнерами, метою якої є виробництво ортопедичних та ергономічно вивірених виробів. З 2020 року наші технологи вивчають побажання споживачів та постійно вдосконалюють продукцію. Робота супроводжується регулярними консультаціями з педіатрами та вивченням міжнародного досвіду.

ЧОМУ ЦЕ ВАЖЛИВО?

Помітивши, що вимоги до комфорту постійно зростають, ми розробили вироби, які піклуються не тільки про правильне положення тіла, комфорт спини та м'язів, а й про психоемоційний стан мами та малюка. Наша продукція допомагає батькам доглядати за дитиною, її здоров'ям та розвитком.


ПРІОРИТЕТИ NEW LIFE EXPERT.

Ми ставимо якість на перше місце. Для виробництва New Life Expert використовує лише якісну європейську сировину від перевірених надійних компаній. На відміну від багатьох виробників, які часто замовляють дешеву китайську продукцію і продають її під виглядом європейських брендів, завищуючи ціни, ми вкладаємо максимум у якість, а саме: дихаючі матеріали преміального сегменту, кращі латексні наповнювачі, акуратне пошиття, естетичний дизайн. Кожен виріб виготовляється майстрами вручну, і це якісно відрізняє нашу продукцію від масового виробництва.

Ми не вкладаємо гроші у величезні коробки та упаковки з красивими малюнками (які викидаються в перший день покупки), а інвестуємо у якість виробу та функціональність пакувань, які максимально продумані для зручного зберігання та транспортування.

 

ПРОДУКЦІЯ NEW LIFE EXPERT.

У нашій лінійці ви зможете підібрати анатомічні та гіпоалергенні подушки, ковдри, сповивальні матраци, гнізда, позиціонери, грілки, вкладиші тощо.

 

ЧИМ NEW LIFE EXPERT ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ ВІД ІНШИХ?

Щоб не бути голослівними, наші плюси ми покажемо на конкретних прикладах.

Наприклад, у наших подушках від плагіоцефалії (синдрому «пласкої голови»), на відміну від аналогів на ринку, використовується спеціальний пінний матеріал з пам'яттю, який повторює форму голови. Піна не чинить тиску на м'язи та суглоби, сприяє хорошому кровообігу та забезпечує необхідну підтримку голови. Крім того, посередині подушки є спеціальна виїмка, яка створить оптимальні умови для розвитку хребта.

 

Наше гніздо забезпечує гарне природне положення для сну, яке максимально рекомендоване педіатрами.

Подушка на руку, на відміну від схожих, підходить батькам із будь-якою фігурою. Кнопки на подушці дозволяють відрегулювати її у двох рівнях (залежно від розміру руки). Також виріб трансформується у звичайну подушку. Тому, купуючи цей товар, ви отримуєте максимум функцій. А для нас це дуже важливо.

 

Наші сповивальні матраци мають універсальний дизайн, який підійде хлопчикам і дівчаткам, і добре виглядатиме в будь-якому інтер'єрі. А водовідштовхуючий чохол гарантує довгі роки служби. На цьому матраці може вирости не один малюк.

 

Або ось, наприклад, наша подушка для новонароджених із 3D сіткою. Вона має ідеальний кут нахилу 10°, який педіатри рекомендують у перші місяці життя малюка.

 

З усіма товарами та більш детальним описом ви можете ознайомитись тут.

Позитивні відгуки наших покупців не лише підтверджують люксову якість виробів, а й ставлять високу планку. І ми постійно працюємо над тим, щоб не просто виправдати очікування, а перевершити їх.

 

 

З любов'ю, New Life                                                                                                                  01.09.2023