false
Інтернет-Магазин
ПН-ПТ: 9:00-17:00
Наші бутіки (050) 073-17-12 Cервісний центр

Combi – Твоя Ідеальна Коляска 24/7

Вибір прогулянкової коляски – один із найважливіших пунктів у процесі підготовки до появи малюка. Абсолютно всі батьки спочатку губляться у різноманітті моделей та варіацій виробів.

У багатьох досі присутній стереотип, що колясок має бути дві – коляска з люлькою і прогулянковий варіант з 6-ти місяців. Довгий час це справді було так, адже коляски-прогулянки не могли забезпечити правильне положення лежачи. У більшості виробників це залишається неможливим і зараз.

Але існують прогулянкові коляски, які повноцінно замінять вам люльку. Але при цьому вони легкі, компактні та маневрені.

Трапляється й таке, що батьки обирають коляску, керуючись невірними мотивами чи критеріями. Повсюдно ключовими аспектами є оригінальний дизайн, привабливий колір та інші зовнішні атрибути. Також важливим впливовим фактором у сучасному світі стали соціальні мережі, зокрема Instagram, де популярні блогери та лідери думок рекомендують ту чи іншу коляску, красиво розписуючи її переваги. Варто завжди пам'ятати, що більшість з них роблять це за гонорар, а їхні відгуки є ні чим іншим, як рекламою (яка часто здається щирою і правдоподібною).

 

Щоб не помилитися у виборі, заощадити на покупці, придбати універсальну коляску-прогулянку, забезпечуючи дитині максимальний комфорт та безпеку, радимо вам витратити трохи часу та самостійно розібратися у питанні, а також вивчити думки експертів.

Наша компанія вже багато років займається продажем японських прогулянкових колясок Combi, в яких відмінно поєднали якість з функціоналом, і які можна використовувати від самого народження дитини.

Ви запитаєте, мовляв, а чим ваша реклама відрізняється від решти? У цій статті ми не намагатимемося вас переконати. Ми просто надамо порівняльний аналіз, і, можливо, зробимо акцент на тому, на що ви раніше не звертали уваги.

Так що ж важливо у прогулянковому візку насправді?

 

ВАГА

Тут все логічно просто – чим легше прогулянкова коляска, тим зручнішою вона буде у щоденному використанні. Тяжкість і значні габарити сильно ускладнять вам повсякденні виходи. А прогулянки мають приносити радість!

Але при легкій вазі виріб має бути ще й максимально функціональним. У цьому питанні технологи Combi заслуговують на окрему похвалу. Вони створили легкі та ультралегкі прогулянкові коляски з відмінними характеристиками. До того ж, вони ще й компактні. Тому навіть найтендітніша жінка зможе легко покласти коляску в багажник авто, перенести її по сходах тощо.

Вага виробів Combi стартує від 3,8 кілограмів.



 

ТКАНИНА / МАТЕРІАЛИ

Матеріали, що використовуються в Combi – це унікальні гіпоалергенні тканини, які протестовані відповідно до стандартів, передбачених для виготовлення натільної білизни. Так, можливо, у виробника не так багато кольорів (адже далеко не всі матеріалі мають гарну вентиляційну спроможність), але погодьтеся, візерунки та яскраві барви – абсолютно не важливі для малюка.

Багато виробників спокушають різноманітністю відтінків своїх брезентових тканин, які не несуть жодної функції, крім декоративної, та ще й парять так, що малюку буде неймовірно жарко. Дихаючі тканини Combi створюють особливий мікроклімат без парникового ефекту з усіма його негативними наслідками (висипи пітниці, тепловий удар, поганий сон тощо). До того ж матеріали справді відбивають ультрафіолетові промені, що є особливо важливим для комфортних прогулянок у спекотну погоду.

 

НАХИЛ СПИНКИ

Якщо коляска є прогулянковою, то це зовсім не означає, що тепер ваш малюк не зможе провести денний сон на прогулянці. Вірніше, у багатьох виробників дійсно так і є, адже у них немає лежачого положення, сидіння має всього кілька варіантів нахилу, максимальне з яких – напівлежачи.

У більшості моделей колясок Combi спинку можна відрегулювати та встановити у багатьох позиціях – від сидячого до лежачого. Деякі моделі дають можливість регулювати спинку до 170 градусів. А це означає, що дитина може комфортно спати і знаходиться в колясці від народження.

 

ВІК

Цей пункт логічно випливає із попереднього. У прогулянкових візках Combi дитина може комфортно лежати, а це означає, що багато моделей розраховані для малюків від народження. На відміну від «прогулянок» інших виробників, вік для яких починається приблизно з 6-ти місяців.

Коляска-прогулянка з 0 місяців – це зручно, економно та дуже актуально для особливо активних батьків, оскільки необхідність громіздкого візочка з колискою зникає як така.

 

КАПОР (КАПЮШОН)

Часто в візках-прогулянках не дуже великий капор. Але його функції не варто недооцінювати.

Гарний капор захистить від сонця, вітру, дощу та приховає малюка від сторонніх очей. Саме такі капюшони розроблені у Combi. В багатьох моделях вони закриваються аж до бампера і врятують від дощу, навіть якщо ви забули захопити дощовик. Такі капори ще й захищають від 99% ультрафіолетового проміння, маючи показник UPF 50+.

 

ПЕРЕКИДНА РУЧКА

У прогулянкових візках багатьох виробників немає положення «дитина обличчям до мами». Але часто малюкам не подобається втрачати маму з поля зору, і тоді прогулянки перетворюються на плач та примхи.

У багатьох моделях колясок-прогулянок Combi цей момент врахували та допрацювали. Практична перекидна ручка одним натисканням змінить положення малюка – він зможе дивитися на навколишній світ чи на батьків. У деяких моделях ручку можна відрегулювати й по висоті, що особливо зручно, якщо у батьків різний зріст.

 

АМОРТИЗАЦІЯ

Амортизація – це поняття, яке найчастіше стає предметом спекуляції багатьох виробників. Дуже вигідно написати про «супер-пупер» амортизацію та продати виріб. Але правда полягає в тому (і мало хто про неї скаже), що у самій конструкції будь-якої прогулянкової коляски практично немає амортизації. Система амортизаторів у колесах недостатня і не здатна пом'якшувати хід коляски на стільки, щоб прибрати тряску під час руху.

Щоб малюка не трясло і не хитало, технологи Combi в 1998 році розробили матеріал, який поглинає енергію поштовхів і вібрацій на будь-яких нерівностях доріг і навіть на бездоріжжі, і назвала його Egg-Shock. Для того, щоб довести ці властивості, компанія Combi провела експеримент – сире куряче яйце кидали на матеріал з висоти 1,5 метра. Шкаралупа яйця, яке впало на "Egg Shock", не розбивається, звідси і назва технології. Цієї унікальної властивості не можливо домогтися зі звичайним поролоном, який використовують інші бренди.

Залежно від моделі Egg-Shock встановлюють або по всьому сидінню (наприклад моделі Umbretta, Miracle Turn), або тільки в підголівнику (наприклад, модель Sugocal).

Крім цього, в деяких візках є додатковий анатомічний вкладиш Dacco (у перекладі з японської «в обіймах мами»), який забезпечує зручне розміщення дитини. Малюк перебуває у правильному анатомічному положенні, образно кажучи, як у комфортному коконі, що абсолютно прибирає потребу наявності стандартної коляски-люльки.

 

КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ

Чи замислювалися ви хоч раз, чому коляски-прогулянки часто поставляються так, що їх потрібно буквально збирати як пазл. Це тому, що виробник хоче зняти з себе відповідальність. Якщо щось зламалося – це батьки не так зібрали і неуважно ознайомились з інструкцією.

Коляски Combi постачають у зібраному вигляді, і вони одразу готові до експлуатації. Все дуже ретельно і надійно прикручено, пригвинчено, припаяно (вдома так не збереш). А аксесуари кріпляться настільки легко, що ви навіть не глянете в інструкцію.

 

ВИПРОБУВАННЯ І ТЕСТИ

На цьому пункті хочеться зупинитися окремо, тому що багато батьків не замислюються про те, чи пройшла коляска необхідну перевірку або ж вона просто отримала стандартні сертифікати (які іноді нічого особливо й не значать). Страшно уявити, але це справді повсюдна практика багатьох виробників. Центральний офіс компанії (так само як і реєстрація бренду) може бути в будь-якій країні світу, але виробляється продукція на сторонньому заводі в Китаї. Звідти ж відбувається постачання колясок до дилерів. Таким чином, виробник не може (а може і не хоче) проконтролювати якість кінцевого продукту.

Combi має саме власні заводи в Гонконзі (хвилинка географії: Гонконг – спеціальний адміністративний район Китаю, держава в державі (туди потрібна віза навіть для мешканців інших районів Китаю), промисловий гігант, який має високі стандарти якості товарів і суворі вимоги до сертифікації продукції).

У багажі Combi більше 60 років роботи та безліч випробувань для оцінки безпеки. Тільки уявіть, що вони створили свій Науково-дослідний інститут майбутнього дітей, до якого входять експерти в різних галузях, у тому числі медики, які займають керівні посади в університетах, лікарнях та медичних закладах, а також дизайнери та технологи. Компанія не шкодує зусиль (і коштів) на розробки та дослідження. Прикладом цього є ретельно продуманий манекен новонародженого, розроблений власними силами. Він важить 3,2 кг, що відповідає середній вазі новонародженого, а будова тіла та рухи у нього такі ж, як у немовляти. У п'яти місцях (більше 15 напрямків) встановлені датчики для збору різних даних: від ударів у разі виникнення надзвичайної ситуації до комфорту звичайної їзди. Коляски проходять безліч тестів, серед яких: випробування гальм, перевірка міцності коляски на перешкодах, тест на зношування продукту з часом, випробування на випадкове складання, на стійкість на нерівному ґрунті, на міцність під час несподіваного закриття дверей ліфту (потягу) та багато інших.

Дизайн та функціонал розробляються технологами окремо для кожної моделі.

 

МОДЕЛЬНИЙ РЯД

Модельний ряд Combi справді широкий. І при цьому моделі відрізняються не лише візуально, а й функціонально, щоб задовольнити потреби кожного окремого покупця.

Про що тут важливо наголосити. Вам може здатися, що у всіх виробників широкий модельний ряд та асортимент, але це не зовсім так. Часто виробники не розробляють нову модель коляски, а просто модернізують стару. Можуть додаватись якісь зовнішні атрибути: підсклянник, підставка, парасолька тощо. При цьому технічні характеристики залишаються незмінними, а здається, що вийшла новинка. Набагато дешевше допрацювати візуал, ніж змінити функціонал коляски.

Розробка опційно різних моделей – це витратно за фінансами та часом. Деякі виробники не хочуть, грубо кажучи, морочитися, вони націлені на швидке виробництво та швидкі продажі.

Детальні розробки (і відповідно ретельну перевірку) можуть дозволити собі тільки бренди, які мають власний завод, спеціально навчений персонал і технологів, а не найнятих в Китаї підрядників.

Оскільки Combi має свої заводи, вони вдосконалюють саме функціонал, вкладаючи основні кошти в технології, а не в маркетинг.

ЩО ЩЕ ВАЖЛИВО

Складаються коляски Combi одним рухом руки і добре стоять у складеному вигляді. Механізм коляски (на відміну від багатьох інших виробників) сконструйований таким чином, що коли вона складена, то внутрішній матрацик не стикається з підлогою і не забруднюється.

Колеса повертаються на 360 °. Запатентований 5-точковий ремінь безпеки надає максимальний захист дитині та дозволяє уникнути стиснення області черевної порожнини.

 

ОБЕРЕЖНО – РЕКЛАМА!

Вище ми вже писали про рекламу блогерів. Це ж стосується і реклами на будь-яких інших ресурсах та носіях. Гарні слова та картинка – дуже часто ні що інше, як маркетинг.

Розкручуючи бренд, компанії роблять його впізнаваним, популярним і тому бажаним. Так колаборації з відомими особистостями мають на меті підсвідомо викликати у покупця бажання подібного виробу. У результаті ви платите за ім'я, а не за якість.

Наведемо приклад реклами. Назву бренду не вказуємо з етичних міркувань.

Так ось певна компанія у фінансовій співпраці з певною авіакомпанією почала рекламувати свої коляски як такі, які можна брати з собою на борт літака. Блискучий маркетинговий хід, до якого ніхто не здогадався раніше! Але що зрештою?

За фактом – це зовсім непотрібна опція. Навіть якщо ви візьмете коляску на борт, відкрити виріб і покласти туди малюка вам ніхто не дозволить. Ви просто складете її у верхній відсік, де на неї накидають свої речі інші пасажири. Це перше.

По-друге, у кожних авіаліній свої правила. Тому не факт, що в результаті ви візьмете коляску в будь-який літак.

По-третє, як часто ви літаєте? А як часто використовуєте візок за призначенням на вулиці?

Вірно, коляску ви щодня використовуєте саме на вулиці, а не в літаку, на пароплаві тощо, тому потрібно дивитися на реально потрібні і важливі функції, а не на хитрощі маркетологів, які хочуть просунути виріб, приписуючи йому насправді непотрібні опції.

А для будь-яких подорожей і транспортувань є просто чохол на коляску.

 

Обіцяємо, ви оціните маневреність та функціонал прогулянкової коляски Combi, особливо по мірі зростання активності малюка. А наші спеціалісти допоможуть вам підібрати оптимальну модель. Тим більше, що менеджери New Life особисто були на виробництві, пройшли інструктаж зі збирання та ремонту, переконалися у якості виробів та педантичності виробництва Combi.

 

З любов'ю,                 

NEW LIFE ♥                                                                                                      8 грудня 2023 рік