false
Інтернет-Магазин
ПН-ПТ: 9:00-17:00
Наші бутіки (050) 073-17-12 Cервісний центр

Бандаж – Знахідка Для Вагітної

Очікування малюка – особливий момент для кожної жінки. Однак слід розуміти, що організм у цей період зазнає посилених навантажень, які можуть викликати дискомфорт. Жінці, яка виношує дитину, дуже важливо ретельно стежити за собою, прислухаючись до тих трансформацій, які з нею відбуваються.

Полегшити стан майбутньої мами покликаний бандаж для вагітних.

Потрібно пояснити, що бандаж давно перестав бути медичним засобом (який треба носити лише за призначенням лікаря), а став must-have предметом.

Більшість сучасних гінекологів та акушерів радять починати носити підтримуючий бандаж з середини періоду вагітності, але, як правило, рекомендують самостійно розібратись з брендами, матеріалами та специфікою таких бандажів. Однак, навіть сьогодні є лікарі, які не приділяють достатньої уваги вивченню цього питання. Останні найчастіше рекомендують бандаж, тільки якщо у вас слабкі м'язи живота, раніше була операція на матці, двійнята або великий плід, а також коли вже з'явилася грижа або інші показання до застосування згідно медичних протоколів. У цьому разі прописуються так звані медичні бандажі. У них немає нічого поганого, і вони мають хорошу підтримку. Але багато жінок скаржаться, що такі бандажі мають дуже жорстку гумку, яка сильно натирає. У вагітних з особливо ніжною шкірою спостерігалися навіть роздратування аж до ранок.

То навіщо ж доводити до ускладнень та максимальних незручностей?

Просунуті фахівці радять носити правильний бандаж із 4-5-го місяця вагітності.

 

ЩО ДАЄ ХОРОШИЙ БАНДАЖ

Якісний бандаж підтримує живіт, за рахунок чого мінімізується навантаження на спину і зменшуються болючі відчуття в поперековому відділі. Крім того, він допоможе уникнути розтягування шкіри на животі та появі стрий. Бандажі для вагітних здатні знизити втому та біль у ногах. Якщо м'язи живота слабкі, допологовий бандаж підтримає їх, допоможе малюкові прийняти правильне положення.

Також купити допологовий бандаж необхідно, якщо жінка продовжує працювати і вести активний спосіб життя, виношує не першу дитину, раніше перенесла будь-які захворювання або операції в області сечостатевої системи.

Носіння бандажу вважається корисним ще як мінімум і тому, що він дає відчуття комфорту. А зручність – це вже запорука гарного перебігу вагітності.

 

БАНДАЖ ДОПОЛОГОВИЙ

На сьогодні ринок цих виробів представлений кількома видами, і кожен має свої рекомендації.

Допологовий бандаж-пояс.

На такий пояс особливо потрібно звернути увагу вагітним, які ведуть активну діяльність, подовгу рухаються та багато стоять на ногах. Він полегшить біль у спині, зніме давлячі відчуття в зоні живота та тазу.

Ми наполегливо рекомендуємо довіряти лише перевіреним виробникам із гарною репутацією. Одним із провідних виробників бандажів та білизни є німецький бренд Anita, який вже більше 130 років займається медичними розробками та дослідженнями у даній сфері. Бандажі Anita мають вшитий підтримуючий пояс із запатентованим принципом підтримки. Такий бандаж дозволяє «налаштувати» його під живіт за допомогою застібки-липучки. Частина, що закриває живіт, виготовлена з ніжних дихаючих мікроволокон, які не тиснуть на шкіру.

Після повернення додому або після закінчення активних рухів такий пояс ми радимо замінити на бандаж-труси. Спати та багато сидіти у бандажі-поясі не рекомендується.

Допологові бандаж-труси.

Нижня частина такого бандажу виконана у вигляді трусиків-сліпів і доповнена вшитою широкою підтримуючою стрічкою. Виріб допоможе позбутися спазмів у ділянці попереку, м'яко і надійно зафіксує живіт, даючи вагітній відчуття легкості. Високий ступінь еластичності трусів не допускає здавлювання, кров циркулює вільно, забезпечуючи природний відтік рідини, що допомагає уникнути утворенню целюліту (поява помітного целюліту у період вагітності – дуже поширене явище навіть серед струнких жінок).

Бандаж-труси – вибір майбутніх мам, які багато сидять в офісі або за кермом. Також вони ідеальні для носіння вдома та навіть сну.

Такий бандаж замінює спідню білизну, тому їх необхідно придбати кілька штук на зміну та важливо правильно підібрати розмір.

Дійсно якісні бандаж-труси випускає італійський RelaxSan. Їхня спеціалізація – саме білизна спортивного, медичного та матерніті напрямків. Компанія має понад 30 років досвіду розробок, кілька сертифікатів та безліч задоволених покупців по всій Європі.

 

ПІСЛЯПОЛОГОВИЙ БАНДАЖ

Якщо бандаж для вагітних покликаний підтримувати животик, то післяпологовий бандаж допомагає молодій матусі відновити свій організм в найкоротший термін, сприяючи поверненню внутрішніх органів на свої звичні місця. Також важливо і те, що виріб служить швидкому скороченню матки, відновленню тонусу м'язів живота, їх еластичності та пружності.

Післяпологові бандажі також бувають двох видів. Це можуть бути труси (як у лінійці RelaxSan) та вироби із щільною утяжкою (як відшиває Anita).

Труси RelaxSan м'якіші, з меншим стягуючим ефектом, але зате в них можна спати і комфортно ходити тривалий час. Високий відсоток вмісту бавовни у поєднанні з відсутністю швів не допускає подразнення та забезпечує відмінну повітропроникність та насичення шкіри киснем.

Післяпологові бандажі Anita призначені для дозованого використання. Спати в них не можна. Але вони інтенсивніше моделюють область живота, стегон та сідниць. Також вироби мають гачки, які дозволяють поступово регулювати силу стягування.

В ідеалі ми рекомендуємо комбінувати два типи виробів для досягнення найкращих результатів із збереженням максимального комфорту.

Купувати післяпологовий бандаж слід вже після пологів, адже трапляється, що у породіллі виникають медичні протипоказання до носіння такого бандажу. Якщо ж все таки хочете підготуватись заздалегідь, то підбирайте розмір відповідно до ваших параметрів до вагітності.

Що важливо: бандаж після пологів лікарі не рекомендують одягати відразу після прийому їжі.

 

КІЛЬКА КОРИСНИХ ПОРАД

Носіння бандажу передбачає повний комфорт. При появі неприємних відчуттів обов'язково зверніться до лікаря або консультанта у спеціалізованому магазині, можливо, потрібно обрати інший вид чи розмір виробу. Консультанти мережі New Life мають глибокий досвід у сфері білизни для вагітних та післяпологового періоду. Наші співробітники вивчали ці питання протягом тривалого часу, відвідали заводи Anita в Німеччині та пройшли тренінг з використання бандажів та білизни для вагітних. А наші менеджери регулярно відвідують виставки, щоб бути в курсі останніх тенденцій у цій галузі.

Зверніть увагу, що пояси з посиленою підтримкою не можна носити безперервно, тоді як бандаж-трусики Relaxsan можна використовувати як вдома, так і під час сну.

Не можна використовувати вживані пояси та труси. Згодом еластична тканина розтягується та ефект від виробу знижується.

Зверніть увагу! Допологові бандажі, а також компресійні панчохи слід вдягати лежачи (у розслабленому положенні).

 

І на останок. Бандаж допоможе максимально зберегти здоров'я та комфорт майбутньої матусі, але не забувайте, що регулярна помірна фізична активність під час вагітності добре позначиться як на здоров'ї жінки, так і дитини. Не опускайте рівень свого фізичного навантаження до перманентного горизонтального положення. Гіподинамія – одна з причин болю при пологах.

Сподіваємось, ця стаття була вам корисною. З радістю допоможемо підібрати хороший допологовий та післяпологовий бандажі, за якість яких ми ручаємось.

 

З любов'ю,                 

NEW LIFE ♥                                                                                                                             04 грудня 2023 рік