false
Інтернет-Магазин
ПН-ПТ: 9:00-17:00
Наші бутіки (050) 073-17-12 Cервісний центр

Дитяча кімната в одному магазині Babyroom.

Як же чудово, що сьогоденний світ щодня дарує нам дедалі більше можливостей для комфорту.

Це стосується також і шопінгу, і різноманітних покупок.

Вузькопрофільні магазини зникають, а покупці все частіше мають можливість придбати все в одному місці. Це дуже зручно, адже сучасним людям ніколи бігати з магазину в магазин у пошуках потрібного товару.

Звичайно, можна замовити все в інтернеті лише одним кліком.

Але коли справа стосується дитячих товарів, тут особливо важливо все помацати, поторкати і особисто оцінити якість.

Розуміючи це, компанія New Life відкрила магазин, в якому одним махом можна закрити споживчі потреби та оформити всю дитячу кімнату відразу.

Це бутик ексклюзивних меблів та аксесуарів преміального рівня BABYROOM.


У ньому представлені найякісніші європейські бренди меблів, аксесуарів та предметів декору для дитячої кімнати середнього сегменту та унікальні бренди ручної роботи, яких ви не знайдете ніде в Україні.

У Babyroom є унікальні ліжка-трансформери від Alondra (Іспанія), дитячі ліжечка з електронним механізмом заколисування від Micuna, функціональні манежі Combelle та ексклюзивні плетені вручну люльки. А також тільки у нас ви знайдете меблі, які сміливо можна назвати витвором мистецтва – Dragons Of Walton Street.

У лави постійних клієнтів цього бренду входять британські ікони стилю та світові зірки шоу-бізнесу, такі як Мадонна та Вікторія Бекхем. Ці меблі прикрашають маєток королівської родини Англії. А у 1982 році саме цей виробник розробив дитячу кімнату для Принца Вільяма на замовлення Принцеси Діани.

Меблі Dragons Of Walton Street відрізняються винятковою якістю, надзвичайною вишуканістю, витонченістю та елегантністю. А відмінною характеристикою та справжньою родзинкою бренду є ручний розпис. Можна зобразити все, на що багата ваша фантазія: ім'я малюка, дата народження, будь-які інші пам'ятні написи та малюнки.

Команда з першокласних художників, теслярів та дизайнерів вкладає весь свій професіоналізм, щоб задовольнити естетичні уподобання найвибагливіших поціновувачів.

Заразом у Babyroom ви можете підібрати:

• Понад 20 видів матраців пружинного та безпружинного типу.

З койри кокосу або пористого латексу, з ортопедичною піною або інноваційним наповнювачем Memory.

Також наші покупці мають можливість замовити найкращі матраци необхідного розміру під нестандартні дитячі ліжка.


• Гіпоалергенні ковдри, що створюють найкращий клімат для дитячого сну.

З унікальних натуральних волокон TENCEL для кращого всмоктування вологи та THINSULATE для ідеального клімат-контролю, а також класичні «пух-перо».

Подушки, комфортні мов хмаринки, які запобігають деформації голови у новонароджених.

Із наповнювачами нового покоління. Анатомічні із пам'яттю Memory Air. Ортопедичні, розроблені провідними педіатрами. З капком, що перешкоджає розвитку кліщів.

• Ергономічні позиціонери. Морфологічні кокони. Новаторські гнізда.

Для комфорту, затишку та безпеки малюка.

• Вишукані елементи декору, кошики для іграшок, нічники, іграшки тощо.


Авторський пошив.

Ексклюзивно для вас ми можемо створити штори та балдахіни, бампери в ліжечко та постільну білизну, а також оздобити колиску малюка.

·      Під індивідуальний розмір.

·      Будь-якого рівня складності.

·      Різноманітного дизайну.

·      За невеликий проміжок часу.

Маємо широкий вибір якісного італійського сатину з останніх колекцій. А також розкішне ексклюзивне мереживо французького бренду Solstiss, яке обирають найвідоміші модні будинки світу, як-то Valentino, Chanel, Givenchy. 

Babyroom допоможе підкреслити ваш стиль та індивідуальність.

А наші досвідчені консультанти обов`язково знайдуть спосіб задовольнити навіть найсміливіші дизайнерські рішення покупців.